Betrouwbare informatie over plantaardige geneesmiddelen

Disclaimer

Hoewel aan alle pagina's van de infofyto website de grootst mogelijke zorg wordt besteed kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De eigenaar (IN/NVF) is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van onjuistheden of verouderde informatie op deze website. Informatie die van essentieel belang is voor gebruikers dient altijd door gebruikers zelf te worden geverifieerd. De informatie op deze site is niet bedoeld om een medische diagnose te stellen, dat kan alleen een arts die u persoonlijk onderzoekt.


Diagnose


Heeft u een medisch probleem, raadpleeg dan bij voorkeur uw arts, apotheker of een goed opgeleide complementaire hulpverlener. Deze site geeft informatie over kruidenpreparaten en die informatie is ook op te vragen via de hierbij genoemde klachten en indicaties. Echter deze informatie is niet bedoeld om een medische diagnose te stellen, dat kan alleen een arts die u persoonlijk onderzoekt.

Links naar derden


Links naar derden vallen buiten de controle van de NVF (eigenaar van de site infofyto). Voor de inhoud van pagina's van derden kan de NVF nooit verantwoordelijk worden gehouden. Op deze website vindt u verwijzingen naar degelijke informatieve, hulpverleners- en patiƫntenorganisaties. We willen hierbij niet medisch geschoolde personen waarschuwen voor de massa medische en pseudo-medische informatie die op het internet te vinden is.

Linken naar de infofyto website


Linken naar deze website is toegestaan voor nonprofit organisaties, bij voorkeur na overleg. Linken naar deze site voor de verkoop van een niet-geregistreerd geneesmiddel is strafbaar omdat de Voedsel- en WarenAutoriteit (www.vwa.nl) anno 2010 dit ziet als overtreding van de geneesmiddelenwet. De NVF distantieert zich bij voorbaat van alle links naar deze site met verkoop als doel en zeker indien hierbij de wet wordt overtreden. Ingeval instemming van de NVF wordt gesuggereerd waar dat niet het geval is zullen juridische stappen worden ondernomen.
 © 2021 Infofyto.nl  •  Powered by beat247